10 Mayıs 2011 Salı

8.Satış Zirvesi 2011


“8. Eduplus Satış Zirvesi” Ulusal ve uluslararası kuruluşların üst düzey satış ve pazarlama profesyonelleri, Genel Müdürler, pazarlama alanında ünlü akademisyenler ve yazarların katılımıyla 25-26 Mayıs’ta İstanbul Sheraton Hotel’de gerçekleştirilecek. Eduplus ve Taktx, 8. Eduplus Satış Zirvesi’nde kamuoyunun yakından tanıdığı önemli konuşmacıları bir araya getiriyor. Eduplus, iş dünyasının yakından takip ettiği Zirve ve Konferanslar zincirine “8. Satış Zirvesi” ile devam ediyor.
Eduplus, katılımcılara daha önce organize ettiği zirvelerde olduğu gibi güçlü bir içerik ve konusunda uzman yöneticiler ile zengin bir öğrenme platformu sunuyor. 8. Eduplus Satış Zirvesi, 25-26 Mayıs’ta İstanbul Sheraton Hotel de gerçekleştirilecek. Zirve, konuşmacı ve katılımcıların yüksek profili, fark yaratan anlayış ve uygulamaları, dinamik yapısı, interaktif seansları ile konusunda Türkiye’nin en kapsamlı zirvelerinden biri olma özelliği ile dikkat çekiyor. Zirvede çok uluslu şirketlerin başarılı ve deneyimli yöneticilerinin yanı sıra satış dünyasının ünlü yazarları ve akademisyenlerinden oluşan geniş bir konuşmacı kadrosu katılımcılar ile buluşacak. Engin Oytaç Tanı Pazarlama ve İletişim Hizmetleri-PARO Genel Müdürü ve Kurucusu, Nevzat Aydın Yemek Sepeti CEO’su, Ergin Akman Nestle Waters Pazarlama Direktörü, Dr. Engin Baran Stratejik Marka Danışmanı ve Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi, Aydın Belet POEM Yayıncılık Pazarlama ve Mülakat Uzmanı Haluk Yıldız Kraft Foods Satış Direktörü, Ertan Cüceloğlu Efes Pilsen Satış Direktörü, Anıl Kırtıl Henkel Türkiye Yerel Zincir Mağazalar Müdürü, Taner Özdeş Infonet Genel Müdürü, Yasemin Sungur Yasemin Sungur Gelişim Enstitüsü Kurucusu, Prof. Dr. Bengi Semerci Bengi Semerci Enstitüsü Psikiyatrist, Ayşe Naz Oral Covidien Sağlık A.Ş. İnsan Kaynakları Direktörü, İdil Türkmenoğlu İK Yöneticisi ve Eğitmen, Prof. Dr. Yavuz Odabaşı Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi, İlhan Ürkmez Yazar, Danışman ve Eğitimci, Gültekin Güldür CRM Enstitüsü Yönetim Kurulu Başkanı, Rana Özşeker RNA Değişim Yönetimi Yönetici Koçu, Meltem Beyazıt Tepeler KM Events Kurucu Başkanı ve daha birçok isim zirvede yer almaktadır.
8. Satış Zirvesi’ne Kimler Katılmalı?
• Satışla ilgili güncel teknikler ve becerilerle tanışmak isteyenler
• Satış alanında yol gösterici yenilikleri öğrenmek isteyenler
• Satışla ilgili bilgi ve deneyim alışverişinde bulunmak isteyenler
• Bilgilerini ve bakış açılarını tazelemek isteyenler
• Kendi tarzlarını sorgulamak isteyenler
• Verimli tartışmalar yapabilmek isteyenler
• Bireysel ilişkiler geliştirmek isteyenler
• Bireysel ve kurumsal katma değerlerini artırmak isteyenler
8. Satış Zirvesi’nde katılımcılar; interaktif bir ortamda Fark Yaratan Satış Taktikleri: Satışta Yaratıcılık, Yenilik ve Farklılaşma, Satışta İletişimin Gücü: Beden Dili, Güzel Konuşma ve Etkili Sunuş, Geleceğin Dünyasının Yeni Satış Yöntemleri: Yeni Trendler ve Uygulamalar, Satışta Başarılı Ekip Kurma ve Yönetme Teknikleri, Satışta Duyguları Anlamak ve Kontrol Etmek, Yöneticilerden Satış ve Pazarlama Taktikleri, Başarının Formülü: Müşteri, Teknoloji ve Üstün Hizmet, Satış Stratejilerinizi Marka Temeli Üzerine Kurun, Marka Gücünü Satıyoruz, Satıcıların Bilmesi Gereken Fütürist Yaklaşımlar: Dijital Pazarlama, Değişen Müşteri ve Gelecek, Sıradışı Satış ve Inovasyon: Yaratıcı Pazarlama Fikirleri İle Satışlarınızı Arttırın, Global Pazarlama ve Satış Uygulamaları: Satış Oyununda Değişen Kurallar, Mükemmel Satıcı Olmanın 55 Anahtarı: İlişki Geliştirme, Sorun Çözme, Hedefler ve Planlama, Satışın İki Temel Sorunu: Zamanı İyi Yönetememek ve Verimsiz Toplantılar için Çözüm Önerileri gibi 30’u aşkın konuda dünya ile aynı anda güncel bilgilerini öğrenme ve kurumsal katma değerlerini artırma fırsatı yakalayacaklar.
Zirve ile ilgili daha detaylı bilgi ve kayıt için:
Tel:             0216 465 53 53      
E-mail: konferans@eduplus.com.tr; info@satiszirvesi.com
Web: www.eduplus.com.tr; www.satiszirvesi.com

Üzüm bağlarının verimliliğini artıran akıllı robot

“Bu küçük robot 45 derece eğimli arazilere bile tırmanıp üzüm bağlarının haritasını dahi çıkarabiliyor. Bu aygıtı icat edenler bu durum...